Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profeție-surpriză a lui Radu Tudor, după decizia CCR: 'Vă anunț de pe acum, ca să știți'

radu tudor

Jurnalistul Radu Tudor a apreciat, miercuri, la Antena 3, după decizia CCR de rejudecare a dosarelor de la ÎCCJ rămase nefinalizate și unde nu s-au folosit complete specializate pe corupție, că a apărut principala temă de dezbatere pentru alegerile prezidențiale.

„Decizia explozivă a CCR de azi prin care declară nelegală completurile de 3 de la ÎCCJ aduce comentarii spectaculoase. Toată lumea se referă la Liviu Dragnea, toți vor să vadă dacă acesta va fi eliberat și dacă s-ar putea rejudeca dosarul. Se discută dacă va fi o revoluție în justiție. Vă anunț de pe acum, ca să știți. Aceasta va fi tema principală de dezbatere pentru alegerile prezidențiale. Vom reveni la justiție, la cătușe, la dosare, la închisoare, tot ceea ce se învârte în jurul acestui subiect. Din nou alte teme despre societatea românească vor fi date la o parte, nu că justiția nu e importanta, e crucială, dar toate celelalte vor fi pe planurile 2-3. Temele economice, sociale, deoparte. Justiția va fi pe primul plan”, a zis Radu Tudor.

Citește și: EXCLUSIV - Președintele CCR, Valer Dorneanu: Petre Lăzăroiu, dacă s-a simțit presat, influențat, să spună în ce a constat asta .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.