Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profeție neagră pentru Tăriceanu de la un fost coleg

Inquam Photos / Octav Ganea
tariceanu parlament

Prim-vicepreședintele Pro România, Daniel Constantin, fost copreședinte ALDE, a transmis, vineri, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că „armata” șefului Senatului va dezerta și că PSD l-a lăsat în offside.

„Îl anunț pe Tăriceanu că armata ALDE este din ce în ce mai mică, nu doar la Sibiu, dar în toată țara. Singurii care îi sunt loiali lui Tăriceanu sunt fripturiștii din jurul său, cei pe care i-a promovat în funcții publice pe criteriul obedienței și al intereselor financiare. Ușor-ușor, armata ALDE îl va părăsi pe Tăriceanu”, a transmis Daniel Constantin.

În ceea ce privește o eventuală candidatură a lui Tăriceanu la prezidențiale, Constantin a zis: „Tăriceanu se pregătește de prin 2008 pentru Champions League dar a rămas singur la antrenament. L-au lăsat în offside chiar și coechipierii de la PSD”.

„Diferența dintre Tăriceanu și Dinamo este că Dinamo poate să ajungă în Champions League, însă Tăriceanu nu va ajunge niciodată președinte”, a adăugat prim-vicepreședintele Pro România.

Membrii ALDE Sibiu nu vor migra la Pro România, informațiile în acest sens fiind o „dezinformare”, a anunțat vineri filiala județeană ALDE.

Constantin a declarat, joi, la Sibiu, că aşteaptă ca o parte din organizaţia ALDE Sibiu să treacă în cea a partidului Pro România.

Citește și: Eugen Teodorovici anunță modificarea OUG 114 privitoare la 'taxa pe lăcomie'/ VIDEO

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.