Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profeția terifiantă pentru finalul anului 2023, care a rupt internetul în două/ Video

Shutterstock
calator in timp

Un prespus călător în timp, care susține că vine anul 2671, a făcut predicții terifiante pentru ultima lună din acest an.

Așadar, influecerul Eno Alaric, care pretinde că vine din anul 2671, a vorbit despre evenimente meteorologice apocaliptice, comunități subterane secrete și chiar despre elixirul vieții. Toate acestea, spune el, ne așteaptă până la finalul acestei luni.

Într-un TikTok, care a adunat 2,3 milioane de vizualizări în doar o săptămână, el a susținut că ar trebui să ne pregătim cu toții pentru următoarele evenimente.

Pentru ziua de 19 decembrie, presupusul călător în timp anunță că se formează un nou tip de furtună, numită "Electric Hail", în care se amestecă fulgerele și grindina.

„Aceasta face ca grindina să șocheze și să ardă tot ce atinge, cele mai grave fiind arsurile de gradul trei”, susține TikTok-erul, potrivit Indy100, citat de stirileprotv.ro.

Pentru ziua de 28 decembrie, anunță că „oamenii de știință au descoperit un nou fruct sub pământ, acesta încetinește îmbătrânirea”.

„Cunoscut sub numele de "Astrum", oricine îl mănâncă adaugă 200 de ani la durata vieții sale și se pot mânca doar cinci de persoană”, a adăugat el.

Mai mult, predicțiile influencerului Eno Alaric nu s-au adeverit în trecut, dar el continuă să atragă numeroși fani pe TikTok

Pe 3 octombrie, de exemplu, o navă extraterestră urma să cadă pe Pământ în timpul unei mari ploi de meteoriți, conținând o "specie ostilă".

Apoi, pe 6 noiembrie, Soarele ar fi trebuit să "elibereze o energie necunoscută" care ar fi provocat un nou tip de boală, determinând oamenii să "își piardă controlul minții și să acționeze asemănător cu cel al zombilor".

@radianttimetraveler The Memories Have Been Lost… #fyp #foryou #timetravel #viral #timetraveler #xyzbca #entertainment ♬ Memorys - Background Sounds

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.