Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROFIT Afacerile Rădăcini Grup au sărit de 107 milioane euro

profit

Afacerile cumulate ale Rădăcini Grup au depăşit, la finele anului trecut, 107 milioane de euro, iar în cele trei decenii de activitate compania a deservit peste un milion de clienţi.

Potrivit unui comunicat al companiei, transmis luni AGERPRES, în prezent, grupul deţine trei divizii de business (auto, utilaje şi imobiliare) şi numără aproximativ 500 de angajaţi, în cele şapte oraşe în care îşi desfăşoară activitatea.

Potrivit sursei citate, în ultimii ani, o altă divizie a Rădăcini, specializată în imobiliare, a devenit tot mai complexă, un nume reprezentativ în acest sens fiind Aviaţiei Tower, proiect rezidenţial premium, dezvoltat în două faze, în zona de Nord a Capitalei.

"Prima fază a fost deja finalizată, iar livrarea celei de-a doua este preconizată pentru anul 2023. Luând în calcul toate proiectele, inclusiv cele aflate în dezvoltare, Rădăcini Estate, divizia de imobiliare a grupului, cumulează afaceri de circa 45 milioane de euro. Mai mult, aceasta va reprezenta în continuare un segment efervescent pentru businessul grupului Rădăcini, compania având în plan dezvoltarea unor centre comerciale, logistice, clădiri de birouri şi noi proiecte rezidenţiale", menţionează compania.

Divizia auto a Rădăcini Grup deţine, în continuare, cea mai mare pondere din cifra de afaceri a grupului, cu circa 76% din total, urmată de segmentul de imobiliare (aproximativ 20%) şi echipamente şi utilaje industriale (4%).

Pe de altă parte, pentru a contribui activ la dezvoltarea comunităţii în care activează, compania şi-a asumat misiunea de a sprijini diverse categorii sociale care au nevoie de sprijin, motiv care a stat la baza înfiinţării Fundaţiei Rădăcini Grup. Unul dintre programele demarate este "Burse de studiu pentru elevii din mediul rural", de care se bucură peste 80 de elevi.

La ora actuală, 21 de elevi absolvenţi, foşti bursieri ai Fundaţiei Rădăcini Grup sunt studenţi la facultăţi de renume din ţară. De asemenea, un alt proiect important este cel destinat studenţilor pentru stagiu de practică pe timpul verii.

Rădăcini Grup este unul dintre cei mai mari jucători ai pieţei auto din România, fiind dealer autorizat pentru mărcile Opel, Volkswagen, Suzuki, Mazda, Skoda, Citroen, Peugeot şi Honda, cu centre auto integrate în Bucureşti, Braşov, Brăila, Constanţa, Galaţi, Otopeni şi Ploieşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.