Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prognoza meteo până la finalul lunii mai: Când se încălzește vremea

wheather.com
prognoza meteo

Vremea va fi mai rece decât ar fi normal până pe 9 mai, apoi temperaturile, vreme de două săptămâni, vor fi cele specifice perioadei. Ulterior, din 23 mai, se încălzește, indică prognoza meteo pe 4 săptămâni, publicată vineri de Administrația Națională de Meteorologie.

Săptămâna 2 – 9 mai

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în majoritatea regiunilor dar mai ales în cele extracarpatice.

Săptămâna 9 – 16 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toată țara, dar mai ales în zonele montane

Săptămâna 16 – 23 mai

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va avea o tendință spre deficit în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele extracarpatice.

Săptămâna 23 – 30 mai

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni, în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în jumătatea estică a țării, iar în rest se vor putea situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.