Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prognoza meteo: se anunță furtuni și vijelii în București

Pinterest
fulgere meteo

Duminică seara și în noaptea de duminică spre luni vor fi vijelii și averse în Capitală, iar de luni dimineața revine canicula, se arată în prognoza specială pentru București, emisă de ANM.

Duminică, valul de căldură se va intensifica, disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Temperatura maximă va fi de 39-40 de grade, iar cea minimă de 19-21 de grade.

În seara zilei de duminică se vor semnala intensificări ale vântului și posibil vijelie, iar noaptea va crește probabilitatea de apariție a fenomenelor specifice instabilității atmosferice (intensificări ale vântului, descărcări electrice și averse).

Potrivit meteorologilor, de luni, valul de căldură va persista, iar de marți se va intensifica. În general după-amiaza se vor înregistra valori termice de 35-39 de grade, iar noaptea nu vor coborî sub 18-21 de grade și prin urmare disconfortul termic va fi accentuat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.