Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prognoză specială pentru București: Vremea se DEZLĂNȚUIE, sunt așteptate furtuni și caniculă

Inquam Photos / Octav Ganea
ploaie vant umbrele pelerina

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat, marți, o prognoză specială pentru Capitală, meteorologii avertizând că vremea se va menține călduroasă, urmând să se înregistreze ploi torențiale și vijelii marți seara. Miercuri și joi, se va atinge pragul de caniculă, de 35 grade Celsius, conform Mediafax.

Citește și: Ingrid Mocanu a IZBUCNIT la adresa șefei procuroarei Maria Pițurcă: 'Dacă ne violează copiii, ne dau în cap pe stradă, șefii lor spun că suntem tâmpiți'

Marți, vremea se va menține călduroasă, iar disconfortul termic ridicat. Cerul va fi variabil, dar în partea a doua a zilei va crește gradul de instabilitate atmosferică și se va manifesta prin intensificări ale vântului, posibil vijelie, descărcări electrice, averse torențiale și condiții de grindină.

Temperatura maximă va fi de 30-31 de grade Celsius.

Miercuri și joi, vremea va fi călduroasă, chiar caniculară în după-amiaza zilei de joi. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Temperaturile maxime vor fi de 33-35 de grade. Cerul va deveni mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Minima termică va fi de 18-20 de grade Celsius.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.