Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prognoza specială pentru București: Temperaturile vor atinge valori neașteptate - S-a emis și un cod galben

facebook.com
meteo alert

Vânt și maxime de 16 grade se vor înregistra în noaptea de luni spre marți în Capitală, potrivit prognozei speciale pentru București emisă de ANM. Conform ANM, de luni de la ora 21.00 până marți la ora 10.00, în Capitală, cerul va deveni variabil.

Vântul va sufla moderat, temporar cu ușoare intensificări, ce vor atinge viteze în general de 40-45 km/h. Temperatura minimă va fi de 14-16 grade.

Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic, cu rafale de 55-65 de kilometri pe oră, valabilă de luni seară, în nord-estul Munteniei, sud-vestul Moldovei, în zona Carpaţilor de Curbură şi pe litoral.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă de luni, de la ora 21.00, până marţi, la ora 10.00, în judeţele Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomiţa şi parţial în Tulcea şi Constanţa.

”În intervalul menţionat, în nord-estul Munteniei, sud-vestul Moldovei, în zona Carpaţilor de Curbură şi pe litoral vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de 55...65 km/h”, a arătat ANM.

Intensificări ale vântului vor fi, pe parcursul zilei de luni, local şi temporar, în vestul şi sud-estul teritoriului şi izolat în rest, cu viteze în general de 40...50 km/h. Marţi, vântul va continua să prezinte intensificări în sud-estul ţării.

În zona municicpiului Bucureşti, până marţi dimineaţă, cerul va deveni variabil. Vântul va sufla moderat, temporar cu uşoare intensificări, ce vor atinge viteze în general de 0...45 km/h. Temperatura minimă va fi de 14...16 grade.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.