Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prognoză SPECIALĂ pentru Capitală: Vijelii marți seară. Cum va fi vremea de 1 Mai

Ultima Ora breaking news

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, marți, o prognoză specială pentru marți și miercuri în zona Capitalei, meteorologii avertizând că marți seara se vor înregistra ploi torențiale, iar de 1 Mai, temperaturile maxime vor coborî în jurul valorii de 18 grade Celsius, conform Mediafax.

Citește și: Absolut HALUCINANT - Localnicii au FURAT tot ce au găsit lângă mașina în care a MURIT Răzvan Ciobanu - Oamenii au plecat cu alcool și o Biblie

Meteorologii avertizează că în după-amiaza și seara zilei de marți, 30 aprilie, gradul de instabilitate atmosferică va fi temporar accentuat și se va manifesta prin intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, descărcări electrice și averse ce pot avea caracter torențial.

Cantitățile de apă pot ajunge de la 5-15 l/mp până la peste 20 l/mp. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 8-9 grade Celsius.

Miercuri, 1 mai, vremea va fi vântoasă și răcoroasă. Vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor atinge viteze de 55-65 km/h. Cerul va fi temporar noros și trecător vor fi condiții de ploaie.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.