Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Program strategic de dezvoltare a infrastructurii Aeroportului Internaţional 'Mihail Kogălniceanu' Constanţa, adoptat de Guvern

stiri.md
avion comercial

Guvernul a aprobat, joi, programul strategic de dezvoltare a infrastructurii Aeroportului Internaţional ”Mihail Kogălniceanu” Constanţa, considerat aeroport strategic internaţional. Până în 2030 infrastructura aeroportului va fi adaptată noilor tipuri de aeronave, atât civile, cât şi militare, potrivit news.ro.

”A fost aprobat programul strategic de dezvoltare a infrastructurii aeroportuare la Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa pentru perioada 2022-2030. Aeroportul este clasificat ca aeroport strategic internaţional. Vor fi realizate investiţii substanţiale pentru a moderniza infrastructura, pentru a adapta această infrastructură la noile tipuri de aeronave, atât civile cât şi militare, oferind facilităţi, capacităţi de alimentare, configuraţii de parcare, platforme şi servicii pentru noile generaţii de aeronave care vor utiliza acest aeroport important”, a anunţat joi, la finalul şedinţei de Guvern, purtătorul de cuvânt Dan Cărbunaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.