Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Programul de beneficii Uber Pro oferă şoferilor membri opţiunea de a se rămâne în zonele cu cerere ridicată

realitatea.net
taxi uber aplicatie

Programul de beneficii Pro al companiei Uber oferă şoferilor înscrişi opţiunea de a se întoarce sau de a rămâne în zone aglomerate, unde există cerere ridicată din partea clienţilor, se menţionează într-un comunicat remis luni de Uber România, potrivit Agerpres.

"Şoferii vor putea accesa şi opţiunea 'Du-mă înapoi în zone aglomerate', prin intermediul căreia pot rămâne sau se pot întoarce către o zonă cu cerere ridicată, şi vor primi mai multe informaţii despre distanţa şi durata unei curse înainte de a o accepta. Nivelul fiecărui şofer este vizibil şi pentru pasageri, în profilul disponibil în aplicaţie", potrivit comunicatului companiei.

De asemenea, noile beneficii incluse în programul Uber Pro includ reduceri pentru achiziţia de combustibil şi de asigurări auto şi pentru servicii de spălătorie auto.

"Printre noile beneficii la care şoferii din România vor avea acces se numără o serie de reduceri speciale pentru combustibil şi între 10% şi 30% pentru servicii de spălătorie auto, de care pot beneficia în benzinăriile MOL. De asemenea, în curând aceştia vor putea să reducă 20% din costurile pentru asigurarea auto prin intermediul unui nou parteneriat încheiat cu Marsh", se precizează în comunicat.

Citește și: Alexandru Rafila, despre imunizarea în masă: Se poate întâmpla în câțiva ani de zile

Programul de beneficii pentru şoferi Uber Pro este organizat în patru niveluri: Blue, Gold, Platinum şi Diamond. Toţi şoferii care optează pentru Uber Pro se încadrează automat în nivelul Blue. Pentru a beneficia de recompensele disponibile în categoriile Gold, Platinum sau Diamond, şoferii trebuie să menţină o evaluare de minimum 4.85 dintr-un maxim de 5 posibil şi o rată scăzută a curselor anulate, conform comunicatului.

Şoferii pot câştiga puncte pentru fiecare călătorie pe parcursul unei perioade de 3 luni, necesară pentru trecerea către următorul nivel. Aceştia primesc câte un punct pentru fiecare cursă, sau câte 3 puncte, în cazul curselor din timpul orelor de vârf.

La rândul lor, pasagerii primesc la momentul comenzii detalii despre nivelul Uber Pro al şoferului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.