Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Programul de internship pentru tineri al Guvernului continuă și în acest an. Ce beneficii suplimentare au cei care participă

Guvernul Romaniei
guvernul romaniei sigla

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că programul de internship oficial al Guvernului va continua şi în acest an, iar perioada stagiului de practică va fi considerată vechime în muncă. De acest program au beneficiat până în prezent 980 de tineri, informează News.ro.

Citește și: Tudorel Toader anunță că au fost adoptate modificările OUG 7 - Mi s-a spus că CSM va da aviz pozitiv. Am aflat că s-a dat negativ per total

"Avem o veste bună pentru tinerii care doresc să dobândească experienţă în administraţia publică centrală şi să se familiarizeze cu modul de lucru din Guvern şi din ministere. Programul de internship oficial al Guvernului va continua şi în acest an, cu a şaptea ediţie. Spre deosebire de anii precedenţi, începând cu acest an, perioada stagiului de practică va fi considerată vechime în muncă", a spus Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

Ea a spus că pe ordinea de zi se află un proiect care permite desfăşurarea în bune condiţii a acestui program.

"Am prevăzut în bugetul Secretariatului General al Guvernului banii necesari pentru desfăşurarea programului, inclusiv pentru indemnizaţiile ce vor fi acordate stagiarilor", a spus ea.

De acest program au beneficiat până în prezent 980 de tineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.