Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Programul de susţinere a internaţionalizării operatorilor economici români a devenit activ

Radu Oprea

De azi, de la ora 10:00 până până în 24 septembrie 2018, ora 10:00, Programul de susţinere a internaţionalizării operatorilor economici români a devenit operațional.

Aplicația poate fi accesată la linkul:  https://programenationale2018.aippimm.ro/sioer2018/login/

Programul aparține Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, urmărind susținerea participării operatorilor români la târguri și expoziţiile din afara țării, cu stand de prezentare a produselor/serviciilor, precum și participarea la misiuni economice.

De acest suport financiar se pot bucura și SRL-Debutante, institutele de cercetare științifică–dezvoltare tehnologică și instituțiile medicale. Acestea au parte de un proces simplificat de aplicare și decontare.

Sumele sunt plafonate la 25.000 lei (pentru târguri si expoziții internaționale) și 10.000 lei (pentru misiuni economice internaţionale), finanțarea acordându-se în sume fixe, de tip sprijin forfetar. Bugetul total al programului este de 7,8 milioane de lei.

Sectoarele economice care beneficiază de suport sunt tehnologia informaţiei, sectorul alimentar, fabricarea mobilei, industria textilă, precum și cercetarea, inovarea ştiinţifică şi medicală.

În plus, se va acorda punctaj suplimentar firmelor care au ales ca piețe-țintă zone non-UE, cu prioritate Africa sau Asia, celor care au brand propriu și  un site într-o limbă de circulație internațională.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.