Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Programul partidelor de pe tabloul principal al turneului BRD Nastase Țiriac Trophy

Tenismenii Victor Hanescu, Victor Cornea, Adrian Ungur si Marius Copil debuteaza luni pe tabloul principal al turneului de tenis BRD Nastaseiriac Trophy, de la Bucuresti, disputat pe zgura si dotat cu premii totale în valoare de 520.070 de euro, au anuntat organizatorii competitiei.

Victor Hanescu (34 de ani, locul 353 ATP la simplu si 543 în clasamentul de dublu) s-a înscris doar pe tabloul de dublu al turneului si va face pereche cu Victor Cornea (22 de ani, pozitia 510 în lume la dublu). Cei doi au primit o invitatie din partea organizatorilor pentru a putea participa la competitie si vor înfrunta perechea americana Eric Butorac-Scott Lipsky. Hanescu si Cornea au mai jucat o singura data împreuna, în 2015. De cealalta parte, Butorac si Lipsky sunt un dublu experimentat si au fost cotati capi de serie numarul 2 la BRD Nastase Tiriac Trophy. Cei doi români vor evolua pe terenul central, dupa ora 13.30, potrivit Mediafax.

Adrian Ungur (31 de ani, locul 192 ATP) va debuta la Bucuresti împotriva argentinianului Guido Pella (25 de ani, al 47-lea jucator al lumii), favoritul cu numarul 6 la câstigarea turneului. Cei doi s-au mai întâlnit de 3 ori în circuit, iar scorul este 2-1 pentru Pella. Ungur porneste cu sansa a doua în meciul de luni, întrucât are un început slab de an si a câstigat doar doua partide din opt disputate. De cealalta parte, Guido Pella a bifat o finala în turneul ATP 500 de la Rio de Janeiro, Brazilia, disputat pe zgura. Totodata, argentinianul a ajuns pâna în turul 3 al turneului de Masters de la Indian Wells. În 2015, Adrian Ungur nu a depasit faza calificarilor la BRD Nastase Tiriac Trophy. În acest an, Adrian a primit o invitatie din partea organizatorilor pentru a juca direct pe tabloul principal. Partida Ungur-Pella va începe dupa ora 15, pe terenul central.

Marius Copil (25 de ani, locul 186 ATP) are, de asemenea, o misiune dificila în turneul de tenis de la Bucuresti. Românul va juca împotriva lui Damir Dzumhur (23 de ani, locul 82 în clasamentul mondial), tenismen aflat în forma buna în acest sezon. Dzumhur, din Bosnia si Hertegovina, a reusit sa ajunga pâna în optimile turneelor de Masters de la Miami (SUA, suprafata dura) si Monte Carlo (Monaco, zgura). De cealalta parte, Marius Copil a jucat cu preponderenta în turnee de categorie challenger. În 2015, Copil a fost eliminat în primul tur la BRD Nastase Tiriac Trophy, iar pentru editia curenta a primit un wild-card din partea organizatorilor. Partida Dzumhur-Copil este ultima a zilei de pe terenul central si va începe dupa ora 16.30.

Programul complet al meciurilor de luni este urmatorul:

Terenul Central ora de start 12:00

K. Edmund (Marea Britanie) vs L. Rosol (Cehia)

[WC] V. Cornea (România) / V. Hanescu (România) vs [2] E. Butorac (SUA) / S. Lipsky (SUA)

[WC] A. Ungur (România) vs [6] G. Pella (Argentina)

D. Dzumhur (Bosnia si Hertegovina) vs [WC] M. Copil (România)

Terenul 1 ora de start 13:00

R. Haase (Olanda) / A. Qureshi (Pakistan) vs [4] J. Erlich (Israel) / C. Fleming (Marea Britanie)

G. Garcia-Lopez (Spania) / J. Knowle (Austria) vs F. Delbonis (Argentina) / P. Lorenzi (Italia)

Michael Linzer (Austria) vs T. Daniel (Japonia)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.