Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Programul ''Rabla pentru electrocasnice'' demarează vineri cu prima etapă de emitere a voucherelor în magazinele Auchan

captura youtube
electrocasnice

Retailerul Auchan participă la Programul "Rabla pentru electrocasnice" 2021, care a demarat vineri cu prima etapă de generare a voucherelor, destinată primelor trei categorii de produse - maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase şi aparatură frigorifică.

Potrivit unui comunicat al retailerului, transmis vineri, clienţii Auchan vor putea folosi voucherele validate de către Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) pentru a achiziţiona produse electrocasnice noi, în schimbul unora vechi.

"Pentru a putea fi eligibili pentru programul Rabla, clienţii trebuie să deţină un cont de utilizator în aplicaţia disponibilă pe www.afm.ro şi un voucher de campanie. Ulterior, se pot prezenta cu voucher-ul în magazinele Auchan pentru a-şi alege produsul dorit, conform calendarului de desfăşurare. Această acţiune vine în completarea celui mai recent program propriu de buy-back derulat de Auchan până pe 15 mai. Prin intermediul acestuia, cele 27 de hipermarketuri participante au colectat o cantitate considerabilă de echipamente uzate, cele mai populare produse achiziţionate fiind: maşinile de spălat şi frigiderele", notează compania.

Programul "Rabla pentru electrocasnice" este valabil în hipermarketuri Auchan din 18 oraşe.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o reţea de 59 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 50 în staţiile Petrom, şi cinci supermarketuri Auchan.

Programul "Rabla pentru electrocasnice" - sesiunea 2021 a debutat pe data de 14 mai, cu perioada de înscriere a persoanelor fizice, timp de o săptămână.

Ediţia din acest an programului guvernamental se va desfăşura etapizat, după cum urmează: etapa I: selecţia voucherelor aferente categoriei din care fac parte maşinile de spălat rufe/vase şi frigiderele/congelatoarele (21 mai - 3 iunie); etapa II: selecţia voucherelor aferente categoriei din care fac parte televizoarele, laptopurile şi tabletele (4 - 17 iunie); etapa III: selecţia voucherelor aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele (18 iunie - 1 iulie).

Echipamentele incluse în program şi sumele aferente fiecărui echipament sunt: 400 de lei pentru maşini de spălat rufe, inclusiv cu uscător având cel puţin noua clasa energetică C; 400 de lei pentru maşini de spălat vase având cel puţin noua clasa energetică D; 400 de lei pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţă energetică la răcire cel puţin A++; 400 lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puţin noua clasă energetică E; 400 lei pentru televizoare având cel puţin noua clasă energetică E; 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică cel puţin A++; 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an; 500 de lei pentru laptopuri; 300 de lei pentru tablete.

Bugetul alocat ediţiei din acest an a programului "Rabla pentru electrocasnice" este de 75 milioane de lei, aproape dublu faţă de sesiunea din 2019, când a fost alocată suma de 40 de milioane de lei, conform agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.