Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Programul serelor din Parcul Drumul Taberei: Deschise în Ajun de Crăciun şi de Anul Nou

britannica.com
Plante carnivore insectivore

Serele din Parcul Drumul Taberei rămân deschise în Ajun de Crăciun şi de Anul Nou, dar cu program redus, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 6 transmis, miercuri.

Programul de vizitare este următorul: pe 24 decembrie 2021 - între orele 10,00 - 13,00; pe 25 - 26 decembrie 2021- închis; pe 31 decembrie 2021- între orele 10,00 - 13,00; pe 2 ianuarie 2022 - închis.

Accesul se face gratuit, în grupuri de trei, până la 12 persoane, obligatoriu alături de un ghid, iar copiii cu vârsta de până în 14 ani trebuie să fie însoţiţi de un adult. Programarea grupurilor se face pe adresa de mail: sere@primarie6.ro.

Peste 300 de specii de plante provenite din zone tropicale, mediteraneene, deşertice şi ecuatoriale cresc în serele din Parcul Drumul Taberei.

Acestea au nevoie de condiţii speciale, astfel că, pentru a fi păstrate temperatura şi umiditatea optime, există 224 de foraje geotermale. Este vorba despre o soluţie modernă şi ecologică, unică în Capitală. La nivelul ţării este devansată, ca putere, doar de laserul de la Măgurele, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.