Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Programul Start-up Nation a fost testat cu succes: Ministrul Alexandru Petrescu anunță RECORDUL

Romania Libera
afaceri

Debutul la Start-Up Nation - un angajament politic definit prin finanţarea în limita maximă a 200.000 de lei, pentru fiecare nouă firmă/afacere înfiinţată în acest an - va fi dat săptămâna viitoare. Însă, până atunci, a fost testată aplicația Start-UP Nation, iar Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, a anunțat, deja un record.

”Au fost înregistrate peste 2500 de testări in mai puțin de 3 zile (de vineri, 9 iunie, ora 10:00, până duminică, 11 iunie, ora 16.00). Acest număr care reprezintă, practic, un sfert din numărul maxim de posibili beneficiari ai Programului Start-Up Nation arată, pe de o parte, interesul mare manifestat pentru program, dar și că aplicația electronică este una performantă, toate modulele fiind funcționale și ușor de folosit.

Vă așteptăm pe 15 iunie, începând cu ora 10.00, să deveniți aplicanți ai Programului Start-Up Nation prin care puteți primi o finanțare nerambursabilă de până la 200. 000 de lei.”, e mesajul ministrului.

Start-Up Nation beneficiază de o alocare de 1,7 miliarde lei, din surse bugetare naţionale şi fonduri europene. Înscrierea se va face online, timp de 30 de zile, începând cu data de 15 iunie 2017, timp în care cei care vor să beneficieze de banii puși în joc de Guvern se pot înscrie cu planurile de afaceri.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.