Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proiect de 42 de milioane de lei pentru reducerea riscului de inundaţii în localităţile din Delta Dunării, aprobat de Guvern

delta dunarii

Guvernul a aprobat miercuri o investiţie în valoare totală de 42,8 milioane de lei pentru diminuarea riscului de inundaţii în localităţile din Delta Dunării.

"Proiectul are scopul să scoată de sub efectul inundaţiilor localităţile din Delta Dunării, grav afectate de viiturile din ultima perioadă produse în bazinul hidrografic al fluviului", a informat Guvernul, prin intermediul unui comunicat de presă.

Finanţarea proiectului "Apărarea complexă a localităţilor situate în Delta Dunării pentru minimizarea riscului inundaţiilor asupra vieţii judeţul Tulcea" se va realiza din fonduri externe nerambursabile, prin bugetul Ministerului, Mediului, Apelor şi Pădurilor; din veniturile proprii ale Administraţiei Naţionale "Apele Române", precum şi din alte surse legal constituite.

O altă hotărâre adoptată în şedinţa de Guvern vizează reaprobarea obiectivului de investiţii "Mărirea gradului de siguranţă a acumulării Colibiţa, judeţul Bistriţa-Năsăud".

"Realizarea obiectivului de investiţii 'Mărirea gradului de siguranţă a acumulării Colibiţa, judeţul Bistriţa-Năsăud', prin aducerea la parametrii optimi de funcţionare, va conduce la reducerea riscului de producere a inundaţiilor în bazinul hidrografic Bistriţa", a explicat Guvernul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.