Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proiect de anvergură al Guvernului, în zonele fără internet

Inquam Photos / Octav Ganea
rovana plumb

Ministerul Fondurilor Europene anunță că a demarat un program pe fonduri europene prin care 168.000 de gospodării din zone rurale vor avea acces la internet de înaltă calitate.

Citește și: Președintele Comisiei de la Veneția, mesaj pentru Iohannis: deciziile CCR sunt OBLIGATORII și trebuie implementate

”Peste 168.000 de gospodării din 15 județe vor avea acces la internet de calitate, prin proiecte finanțate din fonduri europene.

Românii din aproximativ 168.000 de gospodării situate în zone care nu au rețele de comunicații electronice în bandă largă vor putea beneficia de internet de mare viteză datorită unor proiecte finanțate din fonduri europene.

Scopul acestor investiții este dezvoltarea digitală a zonelor rurale la același nivel cu cea înregistrată în mediul urban.

Beneficiarii direcți ai acestor proiecte sunt locuitorii din 3.223 localități din județele Tulcea, Bacău, Brăila, Botoșani, Buzău, Cluj, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Iași, Neamț, Prahova, Suceava și Vaslui”, arată Ministerul Fondurilor Europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.