Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proiect de țară sau doar campanie electorală

twitter.com
proiect

Marele Proiect de țară anunțat de președintele Klaus Iohannis se dovedește pe zi ce trece un fiasco. Ceea ce ar fi trebui să fie un RESTART arată mai degrabă cu un început slăbuț de campanie electorală.

Vezi și: Realitatea TV rămâne fără cea mai cunoscută prezentatoare: 'BREAKING NEWS. Îmi dau demisia'

O campanie electorală în favoarea unui partid politic aflat într-o situație dezastruoasă după rezultatele mult sub așteptări de la alegerile locale susțin surse politice convergente pentru STIRIPESURSE.RO

De la vârful acestui partid am primit următoarele lămuriri: ”Suntem clar mult în spate și prin acest proiect țintim să ajungem măcar la egalitate cu ei. Ajunși acolo președintelui îi va fi mai ușor să justifice de ce pune premier de la noi și nu de la ei. Ne-a spus că se gândește să forțeze în toamnă, dar pentru asta are nevoie și de o bază. Dacă nu va merge nici asta atunci ne luăm adio multă vreme de la Putere”, ne-a explicat unul din importanții oameni de la vârful partidului politic cu pricina.

Calculele sunt simple. Partidul urmează beneficieze din plin de acțiunile care implică anunțarea și promovarea Proiectului de țară. Conferințe, caravane, campanii de conștientizare.... totul pe banii statului și perfect justificați.

Evident că partidul care susține din plin Proiectul susținut de președinte și premier își va permite să anunțe premierul. Cine va fi premierul? Evident că omul în care președintele are încredere și care este cel care promovează Proiectul de țară prezidențial.

Vezi și: Franța AVERTIZEAZĂ: Ne confruntăm cu un război. Serviciile noastre de informaţii au eşuat

Cu alte cuvinte se pregătește o operațiune prin care Dacian Cioloș să își continue mandatul la Palatul Victoria, de această dată în fruntea unui guvern politic în care mai mulți membri ai Cabinetului se vor fi vopsit politic până la acea oră.

E încercarea ultimei șanse! Va fi foarte greu pentru că dacă ceilalți refuză să participe la proiect îl vor delegitima și se va vedea clar în ce parte înclină. Toată arta stă în a pune problema în așa fel încât marile partide să stea la masă și să pară ceva unanim”, a mai spus sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.