Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proiect major pentru Brașov. Mara Mareș: `Guvernul PNL acordă tot sprijinul`

Facebook
Mara Mares

Deputatul PNL Mara Mareș a anunțat că „suntem în linie dreaptă pentru demararea proiectului privind ocolitoarea Municipiului Făgăraș. Guvernul PNL acordă tot sprijinul pentru realizarea acestei investiții de o importanță majoră pentru făgărășeni”.

„În calitate de deputat de Brașov, dar mai ales, de făgărășancă, sunt bucuroasă să vă anunț că, cel mai probabil, în doar câteva săptămâni vom demara proiectul pentru realizarea variantei ocolitoare a Municipiului Făgăraș. Acest proiect esențial pentru locuitorii Făgărașului are toată susținerea Guvernului Orban și, practic, mai trebuie obținute doar câteva avize de la nivelul unor ministere”, spune Mara Mareș.

Vezi și: Ludovic Orban le-a dat ORDIN miniştrilor: Au cel mult 10 zile, la dispoziție

Aceasta susține că, în scurt timp, ocolitoarea va trece de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere la Primăria Făgăraș și, după transfer, se poate demara procedura de licitație publică pentru construirea centurii ocolitoare a Făgărașului.

„Am găsit toată deschiderea la nivelul Guvernului Ludovic Orban pentru realizarea acestui proiect atât de așteptat de locuitorii Făgărașului și mă bucur că Executivul PNL mi-a susținut toate demersurile”, a precizat parlamentarul liberal.

Făgărășenii spun că este absolut necesar ca traficul greu să fie deviat din municipiu și mașinile de mare tonaj să nu mai treacă pe bulevardul principal al municipiului. Potrivit celor mai recente date, zilnic, prin municipiu, trec peste 10.000 de vehicule, iar din cauza traficului pereții unor imobile au început să se crape.

„Avem susținerea Guvernului și am toată încrederea că primarul municipiului Făgăraș, domnul Gheorghe Sucaciu, și Consiliul Local Făgăraș, alături de care am colaborat în acest demers, vor gestiona foarte bine construirea centurii ocolitoare”, a concluzionat Mara Mareș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.