Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROIECT Poliţiştii locali vor avea atribuţii în domeniul ordinii şi liniştii publice şi circulaţiei rutiere

www.stiripesurse.ro
Politia Locala

Ministerul Afacerilor Interne a pus în dezbatere publică, miercuri, proiectul privind formarea iniţială, în anul 2018, în instituţiile de formare ale MAI a poliţiştilor locali cu atribuţii în domeniul ordinii şi liniştii publice şi în domeniul circulaţiei rutiere, informează un comunicat transmis redacției STIRIPESURSE.RO.

Conform sursei citate, textul proiectului de act normativ este afişat şi poate fi consultat pe pagina de internet a instituţiei - www.mai.gov.ro -, la secţiunea Transparenţă decizională, precum şi la Centrul de Relaţii cu Publicul al MAI, din Piaţa Revoluţiei nr. 1 A, sector 1, Bucureşti. Propunerile, sugestiile şi opiniile persoanelor interesate pot fi transmise în termen de 10 de zile calendaristice, calculate de la data publicării anunţului, pe adresa de email dgj_transparenta@mai.gov.ro.

Citește și: Șerban Nicolae s-a cerut AFARĂ! De unde va fi schimbat senatorul PSD

Prin proiectul de act normativ urmează a se reglementa stabilirea numărului de locuri şi a perioadelor în care se desfăşoară programele de formare iniţială a poliţiştilor locali cu atribuţii în domeniul ordinii şi liniştii publice şi în domeniul circulaţiei rutiere şi a celor care ocupă funcţii de conducere (modulul de management); stabilirea instituţiilor de formare ale Ministerului Afacerilor Interne organizatoare şi repartizarea numărului de locuri pentru fiecare în parte; stabilirea cuantumului cheltuielilor de şcolarizare/ cursant/ program de formare iniţială/ modul de management.

Citește și: SURSE! Adevărul despre DEMISIA lui Mihai Tudose din fruntea Guvernului și cum a contribuit „Revoluția Fiscală” la decizia sa .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.