Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proiect privind realizarea unui parc pe Bulevardul Doina Cornea, adoptat de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti

captura Digi 24
CGMB

Un proiect privind realizarea unui parc pe un teren de aproape 11.400 de metri pătraţi situat pe Bulevardul Doina Cornea a fost adoptat, luni, de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Prin hotărârea adoptată cu 52 de voturi "pentru" se solicită Guvernului transmiterea imobilului de 11.382 de metri pătraţi de pe Bulevardul Doina Cornea nr. 5G din domeniul public al statului şi administrarea Serviciului Român de Informaţii în cel public al Municipiului Bucureşti în vederea realizării parcului.

Actul normativ prevede că bunul imobil se declară de interes public local. Conform hotărârii CGMB, predarea-primirea se face pe bază de protocol încheiat între părţile interesate, în termenul prevăzut în hotărârea Executivului, potrivit Agerpres.

Acest amplasament a făcut obiectul Hotărârii CGMB nr. 225 din 15 decembrie 2015, modificată prin Hotărârea CGMB nr. 7 din 26 ianuarie 2016 şi HG nr. 276 din 13 aprilie 2016, prin care a fost transmis din domeniul public al Municipiului Bucureşti în cel public al statului în vederea relocării sediului Spitalului Clinic de Urgenţă "Prof. dr. Agrippa Ionescu".

Printr-o adresă înregistrată în luna octombrie la Primăria Capitalei, Unitatea Militară 0461 Bucureşti anunţa că SRI urmează să integreze, în comuna ilfoveană Baloteşti, toate serviciile medicale prestate, într-o platformă spitalicească unică.

Consiliul Local al Sectorului 6 a adoptat, pe 28 iunie, Hotărârea nr. 152, prin care cere CGMB să solicite Guvernului emiterea unei hotărâri pentru trecerea imobilului-teren de pe Bulevardul Doinea Cornea din domeniul public al statului în cel public al Municipiului Bucureşti şi în administrarea Consiliului Local în vederea realizării unui parc.

Autoritatea locală propune realizarea parcului, ca urmare a numeroaselor solicitări făcute de locuitorii zonei Grozăveşti, care sunt "lipsiţi" de zone de relaxare şi recreere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.