Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proiectul educaţional 'The Art is Young' - Se caută 30 de tineri pasionaţi de artă care îşi doresc o carieră în domeniul cultural

Artmark
expozitie arta contemporana

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 şi 22 de ani se pot înscrie în proiectul educaţional „The Art is Young”, derulat în noiembrie de Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti - PROEDUS şi Fundaţia „Centrul Cultural Art Society”. Proiectul se va desfăşura în spaţiile expoziţionale din Art Safari, de pe strada Lipscani 18-20, şi va cuprinde cursuri de artă, activităţi practice şi workshop-uri susţinute de echipa celui mai mare eveniment dedicat artei din ţară.

„Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti - PROEDUS le oferă un start extraordinar în carieră celor 30 de tineri participanţi, care vor avea acces la backstage-ul organizării unei expoziţii, cât şi la dialog cu specialiştii practicanţi din lumea artelor vizuale. O oportunitate unică pentru a începe o carieră în lumea artei”, declară Ioana Apostol, coordonatorul programului The Art is Young, conform news.ro.

Tinerii care se vor înscrie în programul „The Art is Young” vor participa la cursuri, workshopuri şi activităţi artistice practice care îi vor pregăti pentru o viitoare carieră în lumea artei.

Proiectul „The Art is Young” face parte din programul Bugetare participativă pentru tineret în Municipiul Bucureşti şi este susţinut de Primăria Municipiului Bucureşti şi Consiliul General al Municipiului Bucureşti prin Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti - PROEDUS.

Fundaţia Centrul Cultural ArtSociety susţine promovarea valorilor Artei Româneşti de patrimoniu, moderne şi contemporane prin realizarea de ample expoziţii retrospective, tematice şi de sinteză. Totodată, prin expoziţiile dedicate artiştilor supercontemporani, familiarizează publicul tânăr cu arta şi subiectele abordate de aceasta. Fundaţia, promotor al artei de patrimoniu, moderne şi contemporane colaborează cu instituţii de învăţământ şi cultură ca Universitatea de Artă din Shanghai, Centrul Pompidou sau Victoria and Albert Museum pentru a aduce în România şi a prezenta publicului valorile universale ale artei.

Primăria Municipiului Bucureşti a pus bazele, în urmă cu 13 ani, unei instituţii ce are ca obiectiv major dezvoltarea educaţională a copiilor şi elevilor bucureşteni. Activităţile Centrului de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti - PROEDUS sunt exemple de bună practică în materie de educaţie non-formală la nivelul întregului Bucureşti. Pentru detalii despre noile proiecte, accesaţi site-ul www.proedus.ro sau vă puteţi conecta şi pe facebook PROEDUS sau contul Instagram proedus.oficial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.