Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Promisiunea lui Victor Ponta pentru PSD: Ce e gata să facă, dacă Liviu Dragnea e EXECUTAT - 'Noi suntem 12, dar o să fim mai mulți'

ponta psd

Victor Ponta le promite foștilor subalterni din PSD că le va fi alături, dacă îl vor ”executa” pe Liviu Dragnea. La România TV, miercuri seara, Ponta a anunțat că va vota un alt președinte al Camerei Deputaților din PSD, în cazul în care Dragnea ar fi demis din funcția din Parlament. Mai mult, fostul premier va susține și un nou guvern social-democrat.

”PSD poate să propună un alt pesedist pentru șefia Camerei Deputaților. Noi suntem 12, dar să fim mai mulți. Sigur, PNL o să vrea el șefia Camerei. Noi vom vota reprezentantul PSD cu o singură condiție: să nu aibă niciun interes la Codul Penal și Codul de Procedură Penală, ci să stea frumos acolo sus. Noi vom vota cu candidatul PSD care nu are aceste probleme.

Eu le-am spus: ”cu Dragnea vă duceți în prăpastie. Veniți cu o propunere de Guvern pro-european, pro-dezvoltare. Apoi, mergem toți la Iohannis și le spunem că asta e echipa. Vă sprijin și eu””, a spus Victor Ponta.

Citește și: Banii pentru dezvoltare a României încep să scadă. În ce au fost investiți aceștia .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.