Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propaganda rusă `l-a localizat pe Zelenski la Brașov`/ Cum își justifică oficiosul moscovit alegațiile

captura Telegram
ddd

Ria Novosti, un oficios al Kremlinului, susține că președintele ucrainean Volodimir Zelenski nu s-ar afla la Kiev, într-un buncăr, ci cel mai probabil la Brașov în România.

Ria.ru încearcă să susțină această teză citându-i pe cei din proiectul „War on Fake” care se chinuie să demonstreze că înregistrările lui Zelinski din buncăr sunt editate și trucate.

”Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a părăsit Kievul, iar apelul pe care l-a înregistrat poate să fi fost editat, scrie canalul War on Fake Telegram... Locația probabilă a lui Zelensky este orașul românesc Brașov: utilizatorii site-ului Flightradar au atras atenția asupra unei aeronave neidentificate care a decolat de la granița dintre Ucraina și România, însoțită de elicoptere ale Forțelor Armate ale Ucrainei. Este posibil, scrie canalul, ca avioanele să-l transporte pe Zelensky și echipa sa.”, scrie Ria.ru.

De menționat că sunt primele încercări rusești de acredita ideea că președintele ucrainean ar fi părăsit Kievul ceea ce l-a determinat pe Volodimir Zelenski să se filmeze și să pune pe internet imagini cu el în biroul prezidențial din capitală.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.