Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proprietar de terasă: Deși aveam totul în regulă într-o singură seară au venit ANAF-ul, DSP-ul și Poliția Locală și au dat amenzi de sute de milioane de lei

Metropotam
terasa herastrau

Proprietarul unei terase din Herăstrău spune că 14 reprezentanți ai Poliţiei Locale, ANAF şi DSP i-au invadat în noaptea de sâmbătă spre duminică terasa și că fiecare instituție i-a aplicat câte o amendă, deși, spune patronul, măsurile de protecție anti-COVID erau respectate, relatează mediafax

Vezi și: BOMBA SERII - Marcel Pavel publică rezultatele testelor COVID-19 / FOTO

Mihail Spantoveanu este proprietarul unei terase din Herăstrău, care s-a trezit sâmbătă seara invadat, dar nu de clienţi. 14 reprezentanţi ai Poliţiei Locale, ANAF şi DSP au venit în inspecţie la local, cu ocazia raziilor anunţate de Raed Arafat.

Toţi reprezentanţii instituţiilor de control au găsit nereguli şi nu au plecat cu mâna goală. Nu au închis activitatea localului, dar au amendat firma cu 30.000 de lei, cu posibilitatea de a plăti 3.000, dacă achită amenda în zece zile.

„De ce vine sâmbătă seara la ora 11? Adică sunt singurele zile în care mai iese lumea cât de cât. 14 inşi au intrat acolo, trebuia să iasă jumătate de terasă afară. (...) Trebuie plan de pază, aprobat de Poliţie. Să dai 5000 de RON, de unde pot să dau eu banii ăştia? Tot statul român, peste tot, la toate instituţiile voastre, aveţi angajate firme de pază”, a spus patronul.

Proprietarul terasei spune că, deşi măsurile de protecţie anti-COVID erau respectate, a fost amendat cu 30.000 de lei

„Fiecare entitate de asta ne-a dat câte 100 de milioane, adică o glumă proastă. Fiecare dintre ei pun problema ”, a spus Mihail Spantoveanu.

65 de terase şi cluburi din Bucureşti au fost controlate în ultimele două zile. Patronii au de plătit amenzi de peste 300.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.