Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proprietarul TikTok discută cu băncile de pe Wall Street un împrumut de peste trei miliarde de dolari

rollingstone.com
TikTok

Compania chineză ByteDance, care deţine populara aplicaţie video TikTok, poartă discuţii cu băncile de pe Wall Street pentru a împrumuta peste trei miliarde de dolari cu care să îşi refinanţeze datoriilor, informează Reuters citând surse din apropierea acestui dosar.

ByteDance intenţionează să profite de nivelul redus al dobânzilor din această perioadă pentru a-şi rambursa datoriilor, a dezvăluit duna din surse, adăugând însă că termenii şi mărimea împrumutului ar putea să sufere modificări.

Anterior şi portalul de ştiri în tehnologie The Information a publicat informaţia că ByteDance discută cu băncile o finanţare cuprinsă între patru şi cinci miliarde de dolari, pentru a-şi refinanţa datoriile şi a-şi finanţa expansiunea externă.

ByteDance analiza o listare publică iniţială la începutul acestui an, au dezvăluit sursele pentru Reuters, însă în luna aprilie compania a anunţat în mod oficial că nu există planuri iminente pentru un IPO.

În 2020, TikTok a devenit cea mai descărcată aplicaţie mobilă din lume în 2020, devansând Facebook şi aplicaţiile sale de mesagerie, semn că pandemia de coronavirus a extins popularitatea platformei de clipuri dincolo de publicul său iniţial, adolescenţii. Tiktok revendică aproape 700 de milioane de utilizatori lunari în întreaga lume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.