Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propunere inedită de la PNL: Îi invită pe români să scrie și ei Comisiei de la Veneția ce părere au despre mandatul 'ievaluatorului' T.Toader

twitter.com
smile zambet

După ce fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader a scris Comisiei de la Veneţia, speriat că guvernul Orban ar intenţiona să-l revoce din calitatea de membru al comisiei, PNL a venit cu o propunere inedită. Deputatul PNL Ovidiu Raețchi îi invită pe români să scrie Comisiei de la Veneția în care să transmită ce părere au despre mandatul fostului ministru al Justiției:

“Am o propunere: haideți să îi arătăm lui Tudorel Toader și, pe de altă parte, să demonstrăm Comisiei de la Veneția ce credem despre mandatul pe care fostul “ievaluator” neobosit și-l laudă acum singur și să îi trimitem și noi mesaje domnului Gianni Buquicchio! Adresa e publică: venice@coe.int .

După ce a urmat tacticos direcțiile trasate de Dragnea - de adaptare a legilor justiției la interesele actualului tinichigiu de la Rahova, domnul Tudorel Toader se teme azi că va fi revocat din Comisia de la Veneția și rescrie istoria ultimilor ani, pictându-se singur în reformist.

Pierdut, probabil, în “dinamica legislativă plină de interese, competențe și controverse”, nu pare să își amintească rolul distructiv al "ievaluărilor" sale atat de partinice. Eu sunt convins însă că cetățenii își amintesc mult mai bine motivele pentru care au stat, timp de 3 ani, în Piața Victoriei și au cerut justiție independentă. Și ca vor împărtăși aceste motive și Comisiei de la Veneția”, a scris Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.