Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prorectorul Universităţii Dunărea de Jos, Ştefan Baltă, s-a înscris în PNL

pnl.ro
pnl sigla

Prorectorul Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Ştefan Baltă, s-a înscris în Organizaţia Municipală a PNL Galaţi, se arată într-un comunicat transmis joi de biroul de presa al PNL Galaţi. Potrivit sursei citate, prin înscrierea acestuia în partid, PNL Galaţi face un nou pas în direcţia reformării şi împrospătării clasei politice, Ştefan Baltă fiind cunoscut ca o personalitate puternică, un model de profesionalism, un om care s-a implicat cu pasiune în construirea unei carierei universitare, didactice şi ştiinţifice, fără a fi vreodată înregimentat politic.

"Consider că implicarea în politică este obligatorie pentru noua generaţie. A sta pe margine şi a critica în permanenţă lipsa profesionalismului nu este o soluţie. Implicarea reprezintă singura alternativă reală, singura speranţă la o dezvoltare sănătoasă a societăţii noastre. Am cumpănit mult, pentru că, din păcate, politicienii sunt asociaţi în ziua de astăzi cu corupţia. Vreau să vă asigur că voi face tot ce-mi stă în putere pentru ca noua generaţie politică să nu primească o astfel de etichetă", le-a transmis Ştefan Baltă membrilor Biroului Executiv al PNL Galaţi, care au aprobat în unanimitate înscrierea sa în partid, conform Agerpres.

La rândul lui, George Stângă, preşedintele PNL Galaţi s-a arătat mulţumit de faptul că tot mai mulţi membri ai comunităţii academice din Galaţi aleg să se implice în politică. "Avem nevoie de oameni valoroşi, care să aducă plus valoare obiectivelor noastre politice. Mă bucur că domnul Ştefan Baltă a ales să se înscrie în PNL şi sunt convins că va avea o influenţă pozitivă asupra activităţii noastre. Sper ca în viitor şi alte personalităţi din mediul academic să-i urmeze exemplul. Avem nevoie de aportul acestor specialişti", a precizat George Stângă.

Ştefan Baltă are 35 de ani, este conferenţiar doctor în cadrul Facultăţii de Inginerie şi ocupă funcţia de prorector al Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.