Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protecția Consumatorului ÎNCHIDE un magazin Mega Image pentru o lună: Cum era pusă în PERICOL viața românilor

mega image

Un magazin Mega Image din municipiul Constanţa a fost închis pentru o lună de Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi, la propunerea comisarilor constănţeni, în urma mai multor nereguli descoperite la un control făcut la începutul acestui an.

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat, luni, că, la sfârşitul săptămânii trecute, Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi a decis închiderea temporară, pentru o lună, a supermarketului Mega Image de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, scrie news.ro.

Citește și: Radu Tudor reacționează după ce Liviu Dragnea a afirmat creșterea PIB-ului:’Există două vești bune și două vești proaste’

Măsura a fost luată în urma propunerii CJPC Constanţa. De asemenea, comisarii de la Protecţia Consumatorilor au transmis magazinului Mega Image să înceteze practicile comerciale incorecte.

Anterior, Horia Constantinescu declara că, în 8 ianuarie, a fost desfăşurată o acţiune la mai multe magazine Mega Image, el precizând că acest control a pornind de la observarea faptului că sticle cu sucuri de portocale fusese reetichetate, acestea fiind, de fapt, expirate.

Citește și: Rareș Bogdan anunță prăbușirea României sub conducerea lui Liviu Dragnea! ‘Criză fără precedent’

"Abaterile constatate sunt în mare majoritate repetate, raportându-ne la actele încheiate în ultimele şase luni: promoţii expirate, traduceri incomplete, informaţii înşelătoare, lipsa informaţiilor, aşa cum sunt cerute de actele normative în vigoare, deficienţe majore la raionul de legume-fructe. (…) În timpul controlului s-a încercat ”remedierea” unor deficienţe, ajungându-se la lucruri comice, cum ar fi amplasarea etichetei ”pictată manual” pe o ciocolată ambalată", afirma Horia Constantinescu, precizând că astfel s-ar fi încercat să se acopere o promoţie expirată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.