Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROTEST în noapte: Ultrașii Rapidului au manifestat în fața Primăriei Sectorului 1! Mesaje DURE către Dragnea și Firea - FOTO

facebook.com/T2RapidBucuresti
suporteri Rapid protest Primărie

La puțin timp după ce Primăria Sectorului 1 a anunțat că a preluat brand-ul Rapid, o parte a galeriei giuleștenilor s-a prezentat în cursul serii de miercuri în fața Primăriei Sectorului 1, unde au afișat mai multe mesaje în care își demonstrau nemulțumirea. "Rapid e o stare de spirit, nu o unealtă de partid!", a fost unul dintre mesajele ultrașilor rapidiști.

”Vrem RAPIDUL înapoi, dar n-o să ne mânjim şi noi!”, ”RAPID este vechea şcoală. N-are nevoie de asistenţă socială!”, ”FIRE-Ați ai dreacu CU PLANURILE VOASTRE” sau ”Un strigăt din Vechea Troie! Nu din Teleorman!” au fost mesajele afișate de suporterii giuleșteni de la Tribuna a doua miercuri seară în fața Primăriei Sectorului 1. Decizia lor vine după ce în cursul zilei de ieri autorităţile locale au primit dreptul de a folosi atât sigla, culorile cât și denumirea triplei campioane a României.

Citește și: Simona Halep s-a SUCIT: Când revine în circuitul WTA

”Primăria a făcut solicitarea pentru acordul de folosire a numelui Rapid, iar principalii creditorii au fost de acord. E vorba de societatea domnului Moraru şi de ANAF. Până la urmă este un câştig pe care-l obţin creditorii în această perioadă, 5.000 de euro pe lună pentru folosirea numelui Rapid, a culorilor şi a siglei”, a declarat Mihai Florea, lichidatorul judiciar al FC Rapid SA pentru Digi Sport. Primăria Sectorului 1 a ajuns la un consens cu Mişcarea Feroviară, promovată ca şi AFC Rapid în Liga a IV-a şi până pe 18 august trebuie să pregătească dosarul cu toate documentele pentru aprobarea pe care AMFB trebuie să o dea unei echipe cu numele Rapid în acest eşalon. Noua administraţie a echipei va solicita Comisiei de Disciplină de la AMFB să interzică participarea în competiţie unei alte grupări care să poarte numele Rapid. Primăria le-a solicitat celor de la AFC Rapid să participe la noul proiect, însă aceştia au pus condiţii inacceptabile şi deocamdată sunt daţi deoparte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.