Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROTEST în Piaţa Victoriei, la o lună de la 10 august. Tensiuni între jandarmi şi protestatari

Inquam Photos/ Octav Ganea
protest 10 09 2018

Sute de persoane s-au strâns în Piaţa Victoriei din Bucureşti, pentru un protest la exact o lună de la violenţele din 10 august. Cei aproximativ 300 de oameni din piaţă fac zgomot cu ajutorul vuvuzelelor şi strigă mesaje împotriva PSD.

Au fost şi momente tensionate între protestatari şi jandarmi. Jandarmeria a extras două persoane din mulţime, ceea ce a generat discuţii aprinse între protestatari şi forţele de ordine. Un moment recepţionat negativ de protestatari a fost cel în care jandarmii au montat garduri. S-a scandat "Jandarmeria apără hoţia" şi alte asemenea lozinci.

CITEȘTE ȘI: Carbohidraţii care TE AJUTĂ în procesul de slăbire

”Pe 10 septembrie ieșim în stradă în București și în alte orașe din România și Diaspora, pentru a cere demisia și urgentarea anchetării și judecării tuturor persoanelor vinovate de represaliile Jandarmeriei la protestul Diasporei din 10 august din Piața Victoriei din București. A trecut o lună și nu avem nicio demisie și niciun vinovat!”, se arată pe pagina de Facebook a comunității Reușim pentru România.

Potrivit centralizatorului protestelor anunțate pentru luni seară, realizat de ”Reușim pentru Români”, vor avea loc manifestații în Piața Victoriei din București, în Alba-Iulia, Arad, Bistrița, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Satu-Mare, Sibiu, Târgu Jiu și Timișoara. De asemenea, au fost anunțate proteste și în diaspora: Barcelona, Bilbao, Dublin, Geneva, Londra, Madrid, Munchen, Paris, Roma, Strasbourg, Torino, Valencia, Viena.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.