Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest si lege pentru dreptul la FUMAT

tion.ro
fumat

Un protest urmeaza sa fie organizat in fata Guvernului pentru a sustine dreptul la fumat. Ideea ii apartine presedintelui PND Daniel Fenechiu, care a anuntat ca cel putin 500 de persoane vor merge in zilele urmatoare in fata Guvernului, cu masute, cafele si tigari.

Deputatul este unul dintre cei mai vocali oponenti ai legii care interzice fumatul in spatiile publice inchise si dupa ce a contestat-o la CCR fara succes, vrea acum sa o modifice printr-o initiativa legislativa.

Initiativa sa ar permite crearea de spatii speciale pentru fumat in institutii de exemplu si locuri publice care sa serveasca "exclusiv fumatului si activitatilor asocite fumatului".

Totodata legea va permite fumatorilor sa constituie asociatii si cluburi care la randul lor sa poata sa isi amenajeze spatii destinate fumatului si activitatilor asociate fumatului cum ar fi consumul de cafea, ceai sau alte bauturi.

Nu in ultimul rand, intiativa redefineste spatiul public inchis, astfel incat sa poata fi posibil fumatul pe terase care au mai mult de doi pereti si un acoperis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.