Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest URIAȘ în București, Berlin, Viena, Budapesta, Amsterdam, Varșovia și Stockholm: 'Toți pentru Europa'. Românii ies în stradă

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam protest Piața Victoriei

Un protest intitulat „Toți pentru Europa” va avea loc astăzi în Piața Victoriei, începând cu ora 18.00. Evenimentul a fost anunțat de organizatori pe Facebook.

„Pe 19 mai, Comunitatea Declic te cheamă în Piața Victoriei pentru a lua parte la manifestația ”Toți pentru Europa”. Este ziua în care sute de mii de oameni de pe întregul continent ies în stradă pentru a-și arăta încrederea în valorile europene. Vom manifesta alături de Berlin, Viena, Budapesta, Amsterdam, Varșovia și Stockholm. Ieșim pentru a le spune celor ce încă nu s-au decis să participe la alegeri că de votul lor depinde viitorul Europei. Manifestăm pentru a încuraja tinerii să iasă la vot.”, anunță organizatorii.

ALERTĂ Bogdan Licu, propus procuror general interimar

„Nu mai este suficient doar să votăm noi. Ce contează acum cel mai mult este să-i convingem și pe cei care stau acasă, de obicei la alegeri, să nu o mai facă acum. Europa ne cheamă la vot și e momentul să trimitem în Parlamentul European reprezentanți cu valori pro-occidentale”, a declarat Tudor Brădățan, director executiv Declic.

În Piața Victoriei va fi amplasată o scenă pe care vor urca reprezentanți ai societății civile, activiști, dar și artiști celebri.

„Partidele ultranaționaliste și politicienii autoritari beneficiază de pe urma prezenței scăzute la alegerile din UE. De aceea, trebuie să motivăm cât mai mulți oameni să voteze - pentru o Europă pașnică, fără frică și fără ură! Pentru a spune împreună “suntem toți pentru Europa!”, vă așteptăm pe 19 mai în Piața Victoriei”, a completat Tudor Brădățan.

Evenimentul ”Toți pentru Europa” este notificat la Primăria Capitalei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.