Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROTOCOL între Primăria Capitalei și Patriarhie: Oamenii din afara Bucureștiului au INTERZIS la pelerinajul de Sf. Dimitrie cel Nou

Crestin Ortodox
Sfantul dimitrie cel nou

Gabriela Firea a aprobat, joi, protocolul cu Patriarhia Română pentru organizarea unui pelerinaj cu ocazia Sf. Dimitrie cel Nou, în perioada 25-27 octombrie, în zona Patriarhiei, la care vor putea participa numai persoane din București.

„La activitate vor participa numai persoane din municipiul București. Pentru aceasta, organizatorul va institui puncte de filtrare a participanților în zonele de acces/ieșire a publicului. În zona acestor filtre va fi realizat triajul observațional al participanților”, se arată în protocolul încheiat de PMB cu Patriarhia Română, conform Mediafax.

Citește și: SCÂNTEI în PSD: Liviu Pop face SONDAJ să afle dacă să demisioneze sau nu din PSD, după ce a fost SCOS de pe liste

Potrivit documentului, persoanele organizate pe rândul de așteptare vor beneficia de marcare la fiecare 1,5 metri, iar pe stâlpi vor fi amplasate anunțuri cu privire la păstrarea distanței și respectarea normelor igienico-sanitare.

„Numărul participanților: circa 500 de persoane la un moment dat”, se mai stipulează în protocol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.