Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protocolul sanitar anti-Covid al familiei Rădoi: Cei care vin în vizită trebuie să aibă testul făcut

Pinterest
coronavirus

Selecţionerul Mirel Rădoi a povestit cum a implementat în sânul propriei familii protocolul sanitar anti-Covid-19: copiii săi nu mai primesc prieteni acasă, cine îl vizitează trebuie să aibă testul făcut, proviziile se comandă.

"Sunt proceduri pe care departamentul medical al federaţie, împreună cu staff-ul, am încercat oarecum să le creăm, atât pentru noi, cât şi pentru jucători. Cu o etapă înainte de data convocării, niciun membru al staff-ului sau cei din conducerea federaţiei care vin să-i salute pe băieţi nu mai participă la niciun meci pe stadion. Dacă vreunul participă undeva public, să poarte mască, să aibă grijă, chiar şi la cumpărărturi, adică să încercăm să evităm zonele aglomerate, să avem grijă şi acest protocol l-am sugerat să-l urmeze şi jucătorii, pe lângă protocolul pe care îl au la echipele de club. Până şi copiii mei ştiu că prietenii lor, cu o săptăâmnă înainte, nu mai vin acasă, pentru că nu ştim ce fac. Copiii mei, la fel, nu mai ies în parc, soţia... încercăm proviziile să le comandăm şi, la fel, să avem foarete mare grijă. Ca să nu avem surprize. Nu ştim, poate de la un bax de apă, de exemplu... Nu ştiu de unde a plecat situaţia FCSB-ului, pentru că ei stau cu mănuşi, stau cu măşti, se dezinfectează, se spală imediat şi în continuare nu ştiu de unde a părut acestă problemă. Poate apărea de oriunde, de la un bax de apă.... Copiii au înţeles lucrul acesta", a declarat Rădoi, al Telekom Sport, potrivit news.ro.

Citește și: Tăriceanu, atac dur la adresa Guvernului Orban: ‘Cea mai bună măsură ar fi fost amânarea începerii școlii după alegerile locale și chiar amânarea alegerilor locale’

Întrebat cum a trăit familia lui victoria din Austria, Rădoi a răspuns: "Sincer? I-am întrebat şi oarecum mi-au răspuns. Dar a trebuit să trecem pe la monitorul cu camere (n.r. - de supraveghere) şi am derulat înapoi să le văd reacţiile (n.r. - dacă a fost mai plăcut momentul în care a văzut reacţia familiei faţă de momentele de la meci) Da şi nu m-aş fi aşteptat, şi copii, şi soţia şi prietenii apropiaţi care au asistat să aibă reacţia aia. Până şi prietenii care vin la noi în casă, dacă vin cu o săptămână înaintea convocării, trebuie să aibă testul făcut".

România a învins, cu 3-2, Austria, în depalasare, în Liga Naţiunilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.