Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROVOCARE Dragoş Benea o invită pe Gabriela Firea să deschidă lista pentru alegerile parlamentare la Bacău

gabrielafirea.eu
Gabriela Firea

Provocare pentru Gabriela Firea, după ce aceasta a anunțat că va candida la alegerile parlamentare, ca urmare a pierderii Primăriei Capitalei.

Liderul PSD Bacău Dragoş Benea a invitat-o miercuri pe băcăuanca Gabriela Firea să deschidă lista la alegerile parlamentare din partea filialei, după ce Marcel Ciolacu a anunţat că ar vrea ca Firea să deschisă lista la Senat pe Bucureşti.

Citește și: Banca Mondială pentru Europa SPUNE CLAR: Economia României se va CONTRACTA cu 5,7%

„Astăzi, alături de colegii mei din conducerea PSD Bacău, vom avea o primă rundă de discuţii privitoare la cum va arăta lista de candidaţi la alegerile parlamentare. Vom face, din nou, apel la setul de principii care ne-a consacrat: propunem băcăuanilor oameni cu prestanţă, care au în spate realizări concrete şi care s-au luptat pentru proiectele Bacăului până la capăt. Cu alte cuvinte, vă asigurăm că ce am început la locale, vom continua şi la acest scrutin şi vom veni în faţa electoratului cu o echipă redutabilă care în ultimii ani a dovedit că se poate”, a scris Dragoş Benea miercuri pe Facebook.

 

El a adăugat că Gabriela Firea a sprijinit PSD Bacău în campania pentru alegerile locale.

 

„Aş fi onorat, în calitate de preşedinte al PSD Bacău, ca echipa de parlamentari ai organizaţiei judeţene, la apropiatele alegeri generale, să fie deschisă de băcăuanca Gabriela Firea! Doamna Firea ne-a sprijinit în campania pentru alegerile locale şi am convingerea că o parte importantă din victoria noastră, împotriva dreptei unite, i se datorează cu prisosinţă, cu atât mai mult cu cât în judeţul Bacău, caz singular între judeţele din ţară, PSD a fost - cu adevărat - singur împotriva tuturor. Sprijinul ferm şi prompt primit din partea Gabrielei Firea ne onorează ca organizaţie şi este o dovadă în plus că băcăuanii sunt întotdeauna uniţi, indiferent de distanţele care îi separă”, a completat Benea.

 

Social-democratul a mai spus că i se pare firesc ca o băcăuancă să deschidă lista PSD Bacău la alegerile parlamentare.

 

„Cu atât mai firesc, mi se pare, ca lista PSD Bacău pentru alegerile parlamentare să fie deschisă de o băcăuancă ce nu a întârziat să ne dea o mână de ajutor atunci când aceasta i-a fost cerută”, a conchis Benea.

 

Marcel Ciolacu a anunţat că va candida pentru un mandat de parlamentar la Buzău, iar Gabriela Firea va deschide lista la Senat a PSD. Chestionat dacă Viorica Dăncilă se va regăsi pe listele partidului la alegerile parlamentare, Ciolacu a răspuns: „ţinând cont că a fost prim-ministrul României, cred că da, dar e decizia organizaţiei de la Teleorman”. El a adăugat că au fost discuţii ca pe listele PSD să nu se afle traseişti şi nici oameni cu probleme penale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.