Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Provocat de comentariile lui Cristian Tudor Popescu, Victor Ciutacu face DEZVĂLUIRI: 'Reconcilierea mea cu Băsescu ne-a adus, nouă, Ciutacilor, demonizare'

Victor Ciutacu mesaj 3

Cristian Tudor Popescu a făcut un paralelism între comportamentul lui Traian Băsescu și Liviu Dragnea! Totul a plecat de la atacul lui Dragnea la adresa lui Klaus Iohannis, pe care l-a numit ”tonomat al statului paralel”, așa cum Băsescu îl numea, în trecut, pe Victor Ciutacu ”tonomat cu euro”, pe vremea în care era în Trustul Intact și făcea dezvăluiri despre afacerile familiei prezidențiale de atunci.

Ciutacu s-a dezlănțuit la adresa lui CTP și a dezvăluit că actualul jurnalist invitat permanent la Digi 24 era director al unui ziar care lua ”munții de bani drenați discreționar, de Udrea” în ani în care el îl critica pe Băsescu. Ciutacu a făcut devoalările pentru că CTP a spus că vedeta România TV s-a ”reconciliat cu Băsescu”.

Citește și: Mutare de ultimă oră pentru creșterea salariului minim – Ce a decis Guvernul

”Ascultați bucata asta. CTP e, fără pic de ironie, brici. Laser, frate, nimic de contestat în raționamentul descriptiv. Doar un mic și nevinovat amendament. "Reconcilierea" mea cu Băsescu ne-a adus, nouă, Ciutacilor, demonizare publică, filaj continuu, două locuri de muncă pierdute, intimidări pe stradă și amenințări cu bătaia în mall, o mașină vandalizată și un proces pe bani mulți cu riscul de a fi executați abuziv de ANAF și de a fi lăsați în curul gol; între altele, ca să nu plictisesc onorabilii cititori. Lui, "adversitatea" cu Băsescu i-a adus, tot între altele, supraviețuirea pe bani foarte mulți la cârma unui ziar falimentar. Alimentat, în vederea plății salariilor, de munții de bani drenați discreționar, de Udrea, către trustul care patrona zisa gazetă...

UPDATE: Uitasem niște stenturi și-un stimulator cardiac pe listă. Considerați-vă updatați”, e mesajul lui Victor Ciutacu.

Citește și: Lovitură la buzunar pentru Cristi Borcea! ‘Troc’ dezastruos pentru a rămâne în libertate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.