Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRU mai ia un senator: Un CAMPION la schimbatul partidelor a trecut în tabăra lui Bogdan Diaconu

pru.ro
pru ponta

PRU face o nouă achiziție spectaculoasă înaintea campaniei electorale! Bogdan Diaconu l-a convins pe senatorul Ionel Agrigoroaei, independent, să treacă în PRU. De altfel, Ionel Agrigoroaei, senator de Iași, e un campion al schimbatului partidelor.

În 2008, el a fost ales consilier local din partea PDL. Apoi, a trecut la PSD, pentru a ajunge pe lista de candidaţi la Consiliul Local din partea PPDD, în 2012. S-a retras de pe listă, dar nu şi din partid, fiind ales senator din partea partidului lui Dan Diaconescu. În decembrie 2013, a demisionat din PPDD, înscriindu-se, în aceeaşi zi, în UNPR. După şase luni, a părăsit şi UNPR, revenind la PPDD. În februarie 2015, a demisionat iar din PPDD, pentru a se înscrie din nou în UNPR.

Citește și: Ce profeții ale lui Nostradamus s-au împlinit în 2016: Ce URMEAZĂ

În martie, Ionel Agrigoroaei a anunţat că s-a înscris în PMP, la solicitarea reprezentanţilor acestui partid, afirmaţie negată ferm de liderul filialei ieşene a PMP, deputatul Petru Movilă, iar în aprilie s-a înscris în partidul lui Marian Vanghelie, Partidul Dreptăţii Sociale.

În decembrie 2015, Agrigoroaei a fost condamnat, în primă instanţă, la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare, fiind obligat să presteze şi 80 de zile de muncă în folosul comunităţii, în dosarul în care este acuzat că a luat de la o bancă un împrumut în baza unor acte false.

Citește și: Miri filmați de prieteni când fac sex după nuntă / VIDEO 18+

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.