Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prună (USRPLUS), după ce ministrul Energiei a amânat participarea la Ora Guvernului: Congresul e mai important. Va fi o iarnă grea

Facebook.com
Cristina Prună

Deputatul USR PLUS Cristina Prună spune, după ce Virgil Popescu a amânat participarea la Ora Guvernului, că va fi o iarnă dificilă pentru români, din cauza scumpirii energiei: „Congresul PNL e mai important”.

„Facturile la energie au crescut foarte mult. Pentru unii oameni s-au dublat, altele chiar s-au triplat. Virgil Popescu este de aproape 2 ani ministrul energiei și este invitat de săptămâna trecută în parlament să explice situația și mai ales soluțiile. Ce credeți că face? Amână. Nu va veni, deși săptămâna trecută toate grupurile parlamentare susținuseră fără echivoc invitarea dlui. ministru”, a scris miercuri pe Facebook Cristina Prună, potrivit Mediafax.

Potrivit acesteia, ministrul Energiei a anunțat că va paticipa la Ora Guvernului în 27 septembrie.

„Și ce credeți că ne-a anunțat? Că va veni totuși pe... 27 septembrie. Adică la două zile după congresul PNL. Asta ca să înțelegem toți care sunt prioritățile momentului. Va fi o iarnă dificilă pentru mulți români. Dar congresul PNL e mult mai important”, a adăugat parlamentarul USR PLUS.

Potrivit unor surse politice, ministrul Virgil Popescu a anunțat miercuri Camera Deputaților că nu poate ajunge, pentru că are în același timp întâlniri referitoare, printre altele, la compensarea facturilor. Acesta a anunțat că va participa la Ora Guvernului la o altă dată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.