Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PS Veniamin: 'Maica Domnului ajută oamenii să poarte crucea personală cu demnitate și să împlinească voia lui Dumnezeu'

PS Veniamin

„Această sărbătoare dă speranță lumii, ne încurajează sa fim statornici în credință chiar și atunci când vin greutăți si încercări asupra noastră”, a spus Episcopul Basarabiei de Sud în predica rostită de Nașterea Maicii Domnului.

De sărbătoarea Nașterii Macii Domnului, 21 septembrie, potrivit calendarului nerevizuit, Episcopul Veniamin al Basarabiei de Sud a slujit în satul Manta din raionul Cahul.

Ierarhul i-a îndemnat pe credincioșii prezenți să se roage Maicii Domnului, să o cheme în rugăciunile lor pentru a le fi mijlocitoare către Preasfânta Treime. Ea ajută oamenii să poarte crucea personală cu demnitate și să împlinească voia lui Dumnezeu, scrie basilica.ro.

Preasfințitul Părinte Veniamin a subliniat faptul că sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului este și o sărbătoare a familiei deoarece „ea ne arată că pruncii sunt darul lui Dumnezeu pentru familie și lume”.

Episcopul Veniamin a îndemnat părinți să cultive virtuțile creștine copiilor încă din pruncie.

Episcopul Basarabiei de Sud a încheiat predica prin cuvintele: „La această mare sărbătoare o rugăm pe Maica Domnului să ne ocrotească în toate zilele vieții noastre, să ne ajute să avem credință statornică, dragoste de aproapele și ascultare de Dumnezeu, pe toate făcându-le cu smerenie pentru mântuirea noastră”.

La finalul slujbei, Preasfințitul Părinte Veniamin, l-a felicitat pe preotul paroh pentru lucrările realizate la biserica parohiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.