Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD a anunțat pe cine aruncă în luptă la primăria Timișoara

catedrala_timisoara

Preşedintele PSD Timiş, ministrul Sorin Grindeanu, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că filiala are deja trei nume de posibili candidaţi în alegerile pentru fotoliul de primar al Timişoarei din 2016.

El i-a menţionat pe preşedintele PSD Timişoara, Sebastian Răducanu, pe deputatul Florin Bîrsăşteanu şi pe managerul Spitalului Judeţean Timişoara, dr. Marius Craina, dar a punctat şi faptul că până la anunţarea candidatului, aceste nume se mai pot schimba.

'Poate să fie o propunere din partea PSD, o susţinere pentru independent, o coaliţie care să vină cu o propunere care va câştiga Primăria Timişoarei, la cum arată sondaje serioase, nu din acelea pe Facebook. Sunt Sebastian Răducanu, Marius Craina, Florin Bîrsăşteanu. Sunt oameni care pot fi candidaţi, dar nu excludeţi şi variante mai largi', a afirmat Sorin Grindeanu.

Liderul social-democraţilor timişeni a subliniat că filiala se află într-o perioadă de organizare internă, iar în ceea ce priveşte candidatul la primărie actualul edil Nicolae Robu (PNL) va avea parte de o surpriză în primăvara viitoare.

'Avem diverse variante, inclusiv la Timişoara. În februarie, Consiliul Naţional al PSD a stabilit criterii de integritate vizavi de funcţii de conducere în partid şi de candidaturi. Atâta timp cât sunt preşedinte în PSD Timiş, aceste criterii sunt valabile. Sunt criterii legate de fapte de corupţie, diverse stadii în care te afli cu dosarul respectiv, diferite stadii în care te suspenzi. În 2016, candidaţii partidului trebuie să respecte criteriile de integritate. Sunt aproape convins că domnul Robu va avea o surpriză majoră în primăvara anului viitor (...)', a adăugat Grindeanu.

Acesta a mai anunţat că în perioada imediat următoare, la nivel de judeţ va începe activitatea ce ţine de trierea candidaturilor la alegerile locale, primari, consilieri locali, judeţeni, astfel încât PSD Timiş să poată avea până în toamnă candidaţi desemnaţi, care să câştige localităţile la care vor candida.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.