Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD a dat al doilea rateu în Senat cu data alegerilor parlamentare. Explicațiile liderului de grup

senat plen

Pentru a doua zi consecutiv, conducerea Senatului nu a avut cvorum. PSD are majoritate singur (7 membri din 12), dar restul partidelor au boicotat ședința și de la PSD a lipsit Ion Ganea. Pe ordinea de zi se află reexaminarea legii care spune că data alegerilor parlamentare este stabilită de Parlament.

Liderul senatorilor PSD, Radu Oprea, a explicat marți, la Antena 3, că senatorul PSD care a lipsit și luni și marți are probleme medicale și s-ar afla pe perfuzii.

„Toate partidele cu exceptia PSD au lipsit azi de la sedinta Biroului Permanent a Senatului. Eu am reusit să vorbesc de dimineata cu dl Ganea si a spus ca este intr-o problema de sanatate care presupune internare. Mi-a spus ca este pe perfuzii, ca va incerca sa intre la ora 13.00 dar nu poate garanta. Eu ii doresc sanatate dlui Ganea si sper sa fie cat mai repede alaturi de noi”, a declarat liderul senatorilor PSD.

El a indicat că nu există o înțelegere între PSD și Cotroceni pentru a nu se amâna alegerile parlamentare stabilite pe 6 decembrie. „Sub nicio forma. O asemenea chestiune este exclusa”, a indicat Radu Oprea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.