Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD a depus candidaturile pentru Consiliul Judeţean Sălaj şi Primăria Zalău

perchezitii la primaria Zalau

PSD Sălaj a depus, luni, listele cu candidaturi pentru funcţia de primar al municipiului Zalău şi consilieri locali, respectiv pentru funcţia de preşedinte al Consiliul Judeţean (CJ) Sălaj şi consilieri judeţeni, potrivit Agerpres.

"Propunem cetăţenilor din municipiu cea mai serioasă şi cea mai competentă echipă. Administraţia este o muncă de echipă şi în lista noastră de consilieri o să găsiţi oameni care au făcut performanţă în domeniul lor de activitate. Medici, ingineri, avocaţi, profesori, domenii faţă de care administraţia locală trebuie să aibă toată deschiderea şi să găsească soluţii la problemele care apar în aceste domenii.(...) Administraţia pentru noi înseamnă fapte, nu vorbe", a declarat, după depunerea candidaturilor, preşedintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt.

Citește și: Alexandru Rafila, despre imunizarea în masă: Se poate întâmpla în câțiva ani de zile

Ciunt este actual primar al municipiului Zalău şi candidatul social democraţilor pentru încă un mandat la conducerea primăriei Zalău.

Pentru preşedinţia CJ Sălaj şi-a depus candidatura fostul prefect Florin Florian.

"Sălăjenii, cu multă chibzuinţă şi înţelepciune, vor alege pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean ce e mai bun pentru Sălaj. Am lângă mine oameni din domenii diferite, din domenii eterogene care conving acolo unde sunt şi, ca o scurtă prezentare a lor, vin cu experienţă politică dovedită, cu expertiză profesională, cu spirit antreprenorial tânăr, şi cred că împreună cu ei vom lua cele mai bune decizii pentru Sălaj. Funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean e una care mă onorează, şi una plină de responsabilitate", a precizat Florin Florian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.