Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD a EPUIZAT subiectele de atac la adresa PNL: eliminarea pensiilor speciale, din nou pe tapet

PSD
PSD sigla

Social-democrații au afirmat, vineri, că dacă Guvernul Orban voia cu adevărat eliminarea pensiilor speciale, putea face acest lucru prin asumarea răspunderii. PSD subliniază că va propune impozitarea pensiilor speciale, dacă legea va fi declarată neconstituțională de către CCR, conform Mediafax.

Citește și: BREAKING Gheorghe Dincă, amenințat cu moartea și huiduit la Tribunalul Olt

"PSD votează eliminarea pensiilor speciale. Convocăm Parlamentul în sesiune extraordinară pentru a face ceea ce este corect şi, în acelaşi timp, cerut de milioane de români: eliminarea pensiilor speciale! Cei de la PNL îşi demonstrează încă o dată neseriozitatea: s-au lăudat că vor elimina pensiile speciale, dar nu au făcut nimic. Dacă voiau cu adevărat, le eliminau când şi-au angajat răspunderea. Asta arată că pur şi simplu nu vor!", se arată într-un comunicat al PSD postat, vineri, pe Facebook.

Partidul condus de Marcel Ciolacu anunță că dacă PNL va ataca la CCR proiectul de lege privind eliminarea pensiilor speciale, atunci PSD va propune impozitarea acestora.

„Ne aşteptăm la orice din partea acestor demagogi şi o spunem răspicat: dacă PNL va ataca legea la Curtea Constituțională și dacă vor fi ridicate obiecții de neconstituționalitate, nu vom renunța și vom impozita pensiile speciale”, se mai arată în postarea PSD.

PSD va depune, în cursul zilei de vineri, la Parlament, o cerere pentru convocarea uneri sesiuni extraordinare în cadrul căreia să se voteze eliminarea pensiilor speciale, relatează surse parlamentare pentru MEDIAFAX. Potrivit surselor citate, PSD a strâns semnăturile necesare pentru convocarea sesiunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.