Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD a luat FOC din cauza chefului ținut de Rareș Bogdan: Pentru PNL există două Românii!

psd sigla

Critici dure lansate de opoziție după imaginile cu un chef ținut de europarlamentarul PNL Rareș Bogdan au ajuns în spațiul public. PSD l-a criticat, marți, pe europarlamentarul liberal Rareș Bogdan că a organizat o petrecere de ziua fiicei sale într-un restaurant din Cluj și la care ar fi participat circa 100 de invitați: „Oare câți dintre copiii României nu și-au serbat ziua anul acesta?”, conform Mediafax.

Citește și: ZECI de DESCINDERI în 10 județe - Evazioniști luați cu ASALT de mascați

„Pentru PNL există două Românii! Una a celor mulți, obligați să respecte legea, dar pentru care statul nu găsește niciodată resursele necesare. Alta a lor, a șmecherilor PNL de la putere, care își poate permite orice, oricând, care se află deasupra tuturor legilor și pentru care statul are resursele necesare contractelor grase, alocate direct”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democrații afirmă că există o Românie în care sunt copii care își pot serba ziua de naștere cu 100 de invitați, cu încălcarea flagrantă a tuturor măsurilor de protecție pentru combaterea pandemiei, dar și o altă România ”a celor mulți, cu școli închise, lăsați fără educație și fără alocații dublate.

„Pentru ei statul condus de PNL nu are bani! Oare câți dintre copiii României nu și-au serbat ziua anul acesta? Fie că au respectat regulile de distanțare socială, fie că – pur și simplu – nu au avut banii necesari pentru acest lucru?”, se mai arată în postarea PSD.

Conform unor informații vehiculate în spațiul public, Rareș Bogdan a organizat luni după-amiază o petrecere pentru ziua fiicei sale, într-un restaurant din Cluj. La petrecere ar fi participat 100 de invitați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.