Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD acuză PNL că a transformat pandemia în 'PANDE-MITĂ': 'Tunurile liberale cu măști de protecție încep să explodeze public'

pn psd pnl

Social-democrații îi acuză pe liberali, printr-o postare pe Facebook, că „tunurile liberale cu măști de protecție încep să explodeze public”, asta pentru că „în România lui Iohannis și Orban, PANDEMIA s-a transformat în PANDE-MITĂ!”.

Citește și: SONDAJ CURS - Viitorul Parlament va fi controlat la limită de o mare alianţă de dreapta

„Tunurile liberale cu măști de protecție încep să explodeze public. În România lui Iohannis și Orban, PANDEMIA s-a transformat în PANDE-MITĂ!

Afaceriștii folosiți pe postde paravan se simt încolțiți și ajung să pronunțe nume. Iohannis, Orban și alți lideri liberali apar tot mai des în spatele afacerilor de sute de milioane, cu măști aduse din Turcia. Odios este că au jefuit bugetul țării cumpărând măști proaste, care nu-i protejează pe români. Și-au îmbogățit firmele de partid, dar combinezoanele n-au ajuns la medicii din linia întâi, ci zac în depozite. Au promis măști celor nevoiași, au risipit zeci de milioane de euro și nu le-au dat încă nimic!

L-am chemat pe Orban în Parlament să răspundă despre scandalul Unifram și îi vom aduce pe toți cei implicați în fața comisiei parlamentare de anchetă. E momentul să plătească pentru asta!”, se arată pe pagina de Facebook a PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.