Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD acuză: 'România se împrumută la dobânzi de 14 ori mai mari decat Bulgaria. Guvernul PNL a promis că va reduce dobânzile'

dobanda

PSD începe săptămâna cu acuzaţii la adresa Guvernului PNL în privinţa împrumuturilor masive şi la dobânzi mari. Lia Olguţa Vasilescu şi Liviu Marian Pop acuză Guvernul în acest sens.

"Guvernul a depășit 4 miliarde împrumuturi pe ianuarie. Se apropie de 20 miliarde lei de la învestire, în doar două luni și jumătate. Până în prezent s-a împrumutat de 19,7 miliarde lei, din care 8,2 în noiembrie, 7,5 în decembrie și 4 în ianuarie. Incredibil!!!", scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Senatorul Liviu Pop, fost ministru al Educaţiei, atrage atenţia asupra dobânzilor la care se împrumută România, în condiţiile în care Guvernul PNL susţine că aduce credibilitate, ceea ce ar trebui să se traducă şi în micşorarea dobânzilor.

"România se împrumută la dobânzi de 14 ori mai mari decat Bulgaria, duble față de Polonia și Ungaria si triple față de Grecia! Chiar și Serbia se împrumută mult mai ieftin decât România!

Guvernul PNL a promis că va reduce dobânzile la care se împrumută statul român. Că guvernarea PNL aduce credibilitate. Iată realitatea!

Costuri de împrumut ale statelor UE / non UE la 10 ani: România 4,3%; Serbia 2,9%; Polonia 2,3%; Ungaria 2,2%; Grecia 1,4%; Bulgaria 0,3%", scrie Pop pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.