Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Aderarea la NATO a reprezentat un pas decisiv prin care România a ieşit definitiv şi ireversibil din sfera de influenţă de tip sovietic

Agerpres
PSD

Aderarea la NATO a reprezentat un pas decisiv prin care România a ieşit definitiv şi ireversibil din sfera de influenţă de tip sovietic, susţine Partidul Social Democrat, potrivit Agerpres.

"România sărbătoreşte astăzi 15 ani de la aderarea la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord (NATO). În urmă cu 15 ani, pe 2 aprilie, drapelul României era arborat pentru prima dată la sediul NATO. În toată această perioadă, Armata Română a devenit o componentă de bază a strategiei NATO, contribuind indispensabil la întărirea Alianţei. PSD a avut un rol major în realizarea aderării României la NATO - un pas decisiv prin care România a ieşit definitiv şi ireversibil din sfera de influenţă de tip sovietic. Acum, în 2019, suntem deja în al treilea an de guvernare PSD în care bugetul prevede o alocare 2% din PIB pentru Apărare! Este dovada cea mai clară că asigurarea securităţii României se află în centrul preocupărilor noastre", afirmă PSD pe pagina de Facebook.

Citește și: ALERTĂ Klaus Iohannis a fost HUIDUIT și aplaudat în Parlament, în timpul unui discurs în care a NIMICIT PSD

Social-democraţii consideră că politica naţională de apărare susţinută de PSD depăşeşte cadrul NATO, întrucât soldaţii noştri şi tehnica lor de luptă sunt puse şi în slujba Uniunii Europene. 

"Pentru acest lucru, România merită mai mult respect în Uniunea Europeană! Acesta e mesajul cu care vor trebui să meargă la Bruxelles reprezentanţii noştri din viitorul Parlament European", adaugă PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.